De webshop houdt een zomerslaapje van 8 juli t.e.m. 21 juli.

Tijdens onze zomerslaap kan je nog altijd producten kopen in de webshop, maar deze aankopen zullen ten vroegste verstuurd worden vanaf 22 juli.
Hou hiermee rekening bij het plaatsen van je bestelling!

De Engelsen zeggen dat ze “to their happy place” in hun hoofd gaan als de werkelijkheid hen even niet zint. Sarah zegt “dat kan beter”! Je hebt veel minder nood om in je hoofd tussen de pony’s en de regenbogen rond te huppelen als je van het leven een feest maakt in het echt.

De spullen die je gebruikt hebben net zoveel impact op je humeur als dat ene liedje waar je zo vrolijk van wordt dat plots op de radio speelt. Daarom wil Sarah jouw Professioneel Verleuker van de Wereld zijn. Met pony’s overal!

Wie zit er achter Studio Umtata?

Sarah maakt tekeningen, ontwerpt patronen, verzint textielprints, handlettert, enzovoort.​

Ze werkt in een klein atelier in haar huis met zicht op de kippen en geiten. Ze vindt inspiratie in de bloemen en planten in de tuin, de stapels kinderboeken in de kast, de jaren 50, 60 en 70 die haar retro hart bekoren en de muziek die voortdurend door het huis waait.

Ze houdt van Verbena Bonariensis, eenden die kwaken en lindy hop dansen (zij, niet de eenden) en ze woont ergens rustig in de golvende heuvels van de Vlaamse Ardennen.

In 2018 startte ze met Studio Umtata om eindelijk te doen waarvoor ze altijd al geboren was.