fbpx
Raamtekeningen voor geboortes

Een raamtekening op basis van het geboortekaartje is een toffe manier om de geboorte van jullie schat van een baby aan te kondigen. Er volgen gegarandeerd leuke babbels met de buren en alle mensen die op bezoek komen, weten direct waar ze moeten aanbellen! Tip voor alle meters en peters in wording of voor de collega’s van mama of papa: een raamtekening cadeau doen aan de ouders is echt een origineel en tof idee. Just saying…

De raamtekening wordt aangebracht met afwasbare verfstiften. De tekening is gemakkelijk te verwijderen. Gewoon nat maken en hard wrijven. Eventueel kan je de verf er ook afkrabben. Wil je je ramen kuisen, maar de tekening nog laten staan, dan kan dat. Zolang je voorzichtig bent en niet hard wrijft, blijft de tekening staan.

Goed om te weten:

– De tekening wordt aan de binnenzijde aangebracht. Vaak gebruik ik een sjabloon ter referentie dat ik aan de buitenzijde ophang.
–  Hevig regenweer is dus niet zo’n ideaal weer om een raamtekening aan te brengen, want dan kunnen de sjablonen niet opgehangen worden.
– Het is handig als je vooraf de ramen langs de binnenzijde al eens gekuist hebt. Zo is het te betekenen oppervlak proper en vetvrij.
– Onderstaande prijzen gelden voor raamtekeningen die moeten geplaatst worden op adressen die op minder dan 1u rijden liggen van mijn woonplaats in Oudenaarde. Woon je verder? Neem dan even contact met me op! 
– Bovenstaande raamtekening die ik voor de geboorte van Sigi maakte, is 2x ongeveer 45cm x 45 cm. Ik werkte ongeveer anderhalf uur aan het plaatsen van deze raamtekening (beide delen samen).

Kostprijs

Voor de raamtekeningen werk ik met een opstartkost van 85 euro. Hierin zit de kost voor het vertalen van het originele ontwerp naar een raamtekening en een verplaatsingsvergoeding inbegrepen. Adressen op meer dan 1 uur rijden van mijn woonplaats kunnen wel een extra kost moeten betalen.

Daarna werk ik met een uurtarief van €35/u en reken ik enkel de uren waarin ik de tekening maak aan. Hoe ingewikkelder en groter het ontwerp, hoe hoger de kosten voor het maken van de raamtekening dus. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Voorbeeld: De 2 ramen die je hierboven ziet  waarop ik tekende voor de geboorte van Sigi kostten dus €85 opstartkost + (1.5u x €35) uurtarief = €137.5 in totaal.

Deze prijzen gelden voor raamtekeningen op basis van een (geboorte)kaartje dat Studio Umtata maakte. Willen jullie een andere tekening op jullie raam? Moet er een volledig nieuw ontwerp gemaakt worden? Deze kosten zitten natuurlijk niet inbegrepen in de opstartkost. Hiervoor kunnen bijkomende ontwerpkosten gerekend worden. Hoeveel dat bedraagt zal afhangen van jullie vraag. Contacteer me en dan bekijken we dit samen!

Werkwijze

Laat me jullie wensen weten i.v.m. het ontwerp en de gewenste grootte ervan. Geef ook even de afmetingen van het raam, het adres en de geschatte geboortedatum mee. Dan bespreken we samen de mogelijkheden voor een superwijze raamtekening.

Je geeft een seintje wanneer jullie kindje geboren is. We spreken een datum af waarop ik mag langskomen om de tekening te plaatsen!

Favicon Studio Umtata

Deze website gebruikt cookies. Door deze website te gebruiken, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info in onze privacy policy.