Werkwijze geboortekaartjes uit de collectie

  1. Plaats de bestelling van het geboortekaartje op de website. Kies bij het afrekenen voor ” factuur” bij de betaalopties en voor “afhalen” bij de bezorgopties. Zo zorg je ervoor dat je niet meteen hoeft te betalen, maar dat de bestelling wel geregistreerd wordt. Betalen doe je achteraf via overschrijving (zie verder).
  2. Je ontvangt onmiddellijk een automatische bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen na de bestelling ontvang je van mij ook nog een persoonlijk mailtje (check zeker je spamfolder als je niets ontvangen hebt!). Hierin vraag ik je om een aantal gegevens en info door te geven i.v.m. de nodige aanpassingen. Zo kunnen we van start gaan! Overleg gebeurt via mail of telefoon. Woon je in de buurt van Oudenaarde, dan kunnen we ook in levende lijve afspreken. 
  3. Je mailt de gevraagde aanpassingen door.
  4. Je ontvangt zo snel mogelijk een aangepast ontwerp via mail. Dit is het eerste ontwerp.
  5. Na het eerste ontwerp volgen (indien nodig) nog twee correctierondes
  6. Het ontwerp is klaar. Je ontvangt een factuur voor het ontwerp.
  7. Je ontvangt opnieuw een mailtje van mij. We bespreken de nodige extra’s (doopsuikerdoosjes, stickers, enveloppen, pins, magneten, bedankkaartjes, …) en hoeveel exemplaren er van het kaartje en de extra’s voorzien moeten worden. Dan ga ik opnieuw aan de slag.
  8. Op aanvraag kunnen de extra’s voor het doopsuiker en de enveloppen vroeger geleverd worden. 
  9. Het is zover! Je belt me op én mailt of sms’t me daarna de laatste gegevens door. De kaartjes worden gedrukt en verstuurd met de hoogste prioriteit. We weten hoe belangrijk het is om de kaartjes snel te ontvangen, dus dit werk krijgt altijd de nodige voorrang! (De verzending van het pakket geboortekaartjes was inbegrepen in de prijs van het ontwerp. Daarom kon je in stap 1 “afhalen” selecteren bij de bezorgopties. Zo hoefde je niks extra te betalen. Wil je de kaartjes liever écht afhalen? Dat kan natuurlijk ook en gaat nog sneller! De verzendkosten worden in dat geval in mindering gebracht op de factuur.
  10. Je ontvangt een factuurtje  voor het drukwerk en de bestelde extra’s.

Heb je nog vragen over de werkwijze of het bestelproces? Kijk eens bij de FAQ of stuur me gerust een mailtje.